Over ons

Sinds
2023
Broodsoorten
0 +
Vlaaisoorten
0 +

De bakkerij annex supermarkt werd opgericht in 1926. Door de jaren heen is de winkel diverse malen verbouwd, in 2016 was het zover en zijn we verhuisd naar een compleet nieuw pand op de hoek Rozenhofje/Kampweg in Montfort.

Er is een volledige Plus supermarkt bij ons erbij gekomen. Daarnaast hebben we nu een koffiehoekje in de winkel, hier kunt u diverse producten uit onze bakkerij kopen en ter plaatse nuttigen.

We streven er de komende jaren naar om de kwaliteit te verbeteren zonder de prijs te verhogen. Het assortiment omvat ongeveer 60 broodsoorten en circa 50 vlaaisoorten. Mede hierdoor komen klanten van heinde en verre voor de lekkere (luxe) vlaaien, brood en broodjes. Dus we heten u van harte welkom in onze nieuwe winkel!

Veelgestelde vragen

We hebben ervoor gekozen om een nieuw systeem te gebruiken om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen. Om deze reden is het vereist dat je een nieuw account aanmaakt op onze nieuwe website. Je oude accountgegevens zijn niet overgezet naar ons nieuwe systeem. We verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken en we hopen dat je begrip hebt voor deze maatregel om de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens te waarborgen.

De openingstijden van de bakkerij zijn gelijk aan de openingstijden van de supermarkt.

Maandagvan 08.00-20.00 uur
Dinsdagvan 08.00-20.00 uur
Woensdagvan 08.00-20.00 uur
Donderdagvan 08.00-20.00 uur
Vrijdagvan 08.00-20.00 uur
Zaterdagvan 08.00-20.00 uur
Zondagvan 09.00-17.00 uur

Van maandag tot en met vrijdag kun je tot 19.00u een bestelling plaatsen voor de volgende dag. Dat betekent dat je iets kunt bestellen voor de dagen maandag tot en met zaterdag.

Wil je voor maandag iets bestellen? Geef dan uiterlijk zondagmiddag 16.00u je bestelling door.

Op zondag kunnen er geen bestellingen worden opgehaald. Je kunt tussen 9.00 uur en 17.00 uur een keuze maken uit de op dat moment aanwezige bakkersproducten.

Je kunt telefonisch je bestelling doorgeven, maar we raden aan om te bestellen via onze website. Als je vragen hebt over het plaatsen van een bestelling, neem dan gerust telefonisch contact op met de bakkerij op onderstaand telefoonnummer.
Link naar de webshop
0475-541415

Het spijt ons, maar het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen voor de zondag. Onze bakkerij is elke zondag geopend van 09.00u tot 17.00u. Je bent van harte welkom om op zondag onze winkel te bezoeken en ter plekke een bestelling te plaatsen of onze heerlijke producten uit te kiezen. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Helaas bieden we geen bezorging aan. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, is het alleen mogelijk om bestellingen af te halen in onze winkel. We willen ervoor zorgen dat onze producten vers en van hoge kwaliteit zijn wanneer ze bij jou aankomen, en daarom hebben we besloten om geen bezorgdienst aan te bieden. We hopen dat je begrip hebt voor deze maatregel en we zien je graag in onze winkel voor het ophalen van je bestelling.

Je account is geblokkeerd nadat er vijf keer een verkeerd wachtwoord is ingevoerd. We hebben dit gedaan om je account te beschermen.

Als je je account wilt deblokkeren, stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam en een korte beschrijving van het probleem. We zullen je zo snel mogelijk helpen om weer toegang te krijgen tot je account. Bedankt voor je begrip en medewerking in deze kwestie.

Voor ontbijt of brunch

Start de dag goed met onze heerlijke selectie van ontbijt- en brunchproducten! Van vers gebakken brood en croissants tot hartige quiches en zoete broodjes, we hebben voor elk wat wils. Kom langs en laat ons uw ochtend opvrolijken met onze heerlijke lekkernijen.

Verjaardagsfeesten

Vier uw volgende verjaardagsfeestje met onze heerlijke vlaaien! Gemaakt met verse ingrediënten en ambachtelijk gebakken, zijn onze vlaaien de perfecte aanvulling op uw feest. Kies uit onze selectie van fruitige en romige smaken en laat ons uw feest onvergetelijk maken.